Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın Kapısı Montajı Nite Mimarilır? Her binanın malik başüstüneğu alan ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Şirketimiz talebi onaylama yazar işleme koyabilir veya lüzumçesini açıklayarak talebi yazılı usulle reddedebilir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına kırmızıınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça çın açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Hiç işkil namevcut ki yangın felaketi, sene içre can yitirilmesine sebep olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kesik bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile mal yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve esrar kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri nedeniyle baplar muhatara Yangın Çıkış Kapısı görmez.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sahih itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik şube bünyesında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şartı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page